Cătălin Scărlătescu îşi deschide o nouă afacere! Partener îi este chiar Doina Teodoru

 

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru vor face parte din cel mai urmărit reality show de la Antena 1, America Express. Cei doi se numără printre cele nouă perechi de vedete care sunt pregătite să pornească într-o aventură plină de provocări cu doar un euro pe zi.

Cătălin Scărlătescu își va deschide o nouă afacere în București, însă așteaptă să facă inaugurarea restaurantului de abia după ce va încheia filmările pentru America Express. Bucătarul vrea să facă deschiderea abia la mijlocul verii.

''Mai avem de filmat la emisiunea noastră frumoasă și nu îmi permit să lipsesc de la restaurant. Ori emisiunea noastră este o chestie așa foarte acaparatoare. Până nu termin cu filmările, undeva, cel târziu, hai să zicem 15-20 iulie cam așa îl inaugurez. Ce să fac dacă muncesc?'', a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit viva.ro.

Cătălin Scărlătescu o va implica și pe iubita lui, Doina Teodoru în afacere, iar bucătarul a mărturisit că în meniu se vor găsi și preparate delicioase pentru vegani, mai ales că iubita lui a renunțat de ceva timp la carne și este vegetariană.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest