Cătălin Scărlătescu, transformare spectaculoasă în America Express: câte kilograme a slăbit chef-ul

 

Cătălin Scărlătescu a avut parte de o transformare uluitoare după participarea la America Express, și asta pentru că a dat jos nu mai puțin de 15 kilograme. Concurentul a trecut prin mai multe probe dificile și istovitoare, fiind nevoit să se adapteze la condițiile de concurs.

 

Alături de iubita sa, Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu formează o echipă puternică și luptă pentru a ajunge la finala competiției. „Doina, Doina, ia-ți istoricul și uită-te bine, că am slăbit 15 kilograme tot trecând pe lângă probe. Am muncit la probe de mi-a ieșit pe nas”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu

 

Scărlătescu s-a confruntat și cu o serie de probleme de sănătate la America Express. „Auzeam așa niște voci pe lângă mine, o vedem pe Irina, o vedeam pe Doina, dar nu înțelegeam care e treaba cu rucsacii. (...) N-am nici cea mai vagă idee. Poate am stat prea mult în soare. (...) Am început să disting chestii, mi-am văzut și rucsacul, am văzut-o și pe Doina, am început să îi aud bine și încep încet am început să îmi vină în memorie frânturi din ce fusese înainte”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu la America Express.

În ciuda tuturor acestor provocări, Cătălin Scărlătescu rămâne puternic și hotărât să câștige America Express. Concurentul este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România și se străduiește să rămână în formă fizică bună pentru a continua să inspire oamenii prin pasiunea sa pentru gătit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest