Cătălin Zmărăndescu a vrut să se arunce de la etajul 10! Cine i-a salvat viața: „Dacă te arunci tu, mă arunc și eu!”

 

Dezvăluiri incredibile ale fostului bodyguard al lui Gigi Becali. Luptătorul a povestit unul dintre cele mai grele momente din viața lui, când a luat decizia să-și pună capăt zilelor.

 

Cătălin Zmărăndescu lasă întotdeauna impresia că este ca o stâncă, nimic nu-l poate doborî. Dar iată că și fostul luptător profesionist a trecut prin momente grele în viață. Atât urcușul său în carieră, dar și declinul sunt legate de Gigi Becali. În cadrul unui podcast, Cătălin Zmărăndescu a povestit cum a intrat în slujba latifundiarului din Pipera: pur și simplu l-a bătut pe unul dintre bodyguarzii de atunci ai omului de afaceri!

 

„A fost o chestie ciudată, i-am bătut un bodyguard într-un meci, a venit Gigi cu parpalacul pe umeri: «Cătăline, bravo, bravo! De mâine lucrezi pentru mine, ești angajat pe 300 de dolari, să vii la Lido!». Eram copil amărât, mi s-a spus că e om de încredere, a fost o rampă de lansare în viață. Am fost lângă el vreme de 16 ani. Nu regret nimic. Tot ce s-a întâmplat atunci, a dus la momentul care sunt eu astăzi. Și n-aș mai fericit acum”, a spus Cătălin Zmărăndescu în cadrul podcastului.

 

Relația dintre sportiv și patronul FCSB s-a năruit în 2019, când lui Gigi Becali i-a fost furată mașina, iar Zmărăndescu i-a recuperat-o, acțiune în urma căreia s-a ales cu mult stres, cu procese și în cele din urmă cu o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare. Sportivul a recunoscut acum că a trecut atunci prin momente extrem de dificile, fiind decis chiar să-și pună capăt zilelor. În urmă cu trei ani, Cătălin Zmărăndescu a pierdut tot, așa cum chiar el a mărturisit. A decis să se sinucidă, însă un prieten i-a salvat viața, pe ultima sută de metri. L-a convins să se gândească la familia sa și să nu recurgă la un gest necugetat.

 

„În momentul în care am pierdut tot, după incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat pe marginea blocului, la etajul 10, cu picioarele în gol: «De ce mai trăiesc? Am fost prost, am făcut greșeli, una după alta!». Și m-a sunat un prieten foarte bun, de-al meu, psiholog de meserie. «Ce faci, mă? Ești bine, unde ești? Hai că vin acum!». S-a așezat lângă mine, cu picioarele în gol: «Dacă sari tu, sar și eu!». Mi-a zis: «Ești un egoist, un prost, un nesimțit!. De ce? «Te gândești doar la tine, nu la mama, nu la tatăl tău. Nu ești nici primul, nici ultimul. Mă, dar dacă aveai vreo boală incurabilă, ce făceai?!»”, a povestit Cătălin Zmărăndescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest