Câte operaţii are Maria Constantin şi ce silicoane are vedeta

 

Maria Constantin este o cunoscută solistă de muzică populară care se numără printre vedetele din showbiz-ul românesc ce au apelat la ajutorul operațiilor estetice pentru a arăta mai bine sau pentru a face câteva îmbunățiri.

„Nu sunt contra operațiilor estetice, mi-am și făcut una, la sâni. Era o chestie de mulți ani, după sarcină s-au lăsat sânii. Mi-am pus silicoane, dar nu e nimic exagerat, nu-mi plac lucrurile exagerate”, a spus artista pentru Click!.

Artista și-a pus silicoane de 800 de mililitri. La nivelul feței are micropigmentare la sprâncene și la buze.

În ceea ce privește trupul său, Maria Constantin are mare grijă să arate mereu bine, astfel că mănâncă mereu sănătos, dar a și avut momente când s-a înfometat pentru a avea acest corp de invidiat.

„Secretul frumuseții este foamea! Luasem câteva kilograme în plus la un moment dat și lumea îmi spunea că acum arăți bine, ești cu forme. Mie nu-mi place cu forme. Nu suport să fiu grasă! Mănânc sănătos pui de la mama, nu orice porcărie. Cel mai mult am stat nemăncată vreo două zile! E dificil, dar te obinuiești”, a declarat solista, pentru Click!.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest