Câți ani avea Monica Gabor când a început relația cu Irinel Columbeanu: „Era elevă”

 

Câți ani avea Monica Gabor când a început relația cu Irinel Columbeanu. Irinel Columbeanu a apărut mult timp pe primele pagini ale ziarelor, mai ales la începutul relației cu Monica Gabor. La acea vreme, multă lume îl acuza pe fostul om de afaceri că ar întreține relații cu o minoră. Acum, în cel de-al doilea volum al trilogiei sale, el a mărturisit vârsta pe care o avea Monica!

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au trăit o poveste de dragoste extrem de controversată. Aspectul cel mai problematic a celor doi a fost diferența mare de vârstă. Cu toate acestea, ei nu au ținut cont de părerile oamenilor și s-au căsătorit, urmând să facă și un copil împreună. La acea vreme, oamenii îl judecau pe fostul om de afaceri, spunând că întreține relații cu o minoră. Acum, Irinel a dezvăluit câți ani avea Monica Gabor când a început să se vadă cu el.

În cel de al doilea volum al cărții sale, fostul afacerist a spulberat câteva speculații, referitoare la vârsta fostei sale soții. Iată câți ani avea de fapt frumoasa șatenă!

Câți ani avea Monica Gabor când a început relația cu Irinel Columbeanu. Monica Gabor și Irinel Columbeanu au format o relație extrem de controversată, din cauza diferenței de vârstă. Deși la acea vreme s-a speculat că mama Irinucăi ar fi minoră, adevărul este că ea împlinise 18 ani. Totul a fost dezvăluit în cea de a doua carte a lui Irinel.

„Ili fu imediat nevoit să dea piept cu efectele declanșării unei noi campanii din presa scrisă împotriva sa, prima de când avusese loc marea împăcare pe spațiile de birouri din blocul din Piața Victoriei de ascum patru ani, la sfârșitul anului 2001. Articolul începea cu o recapitulare a diverselor ipostaze în care fusese el surprins alături de Monica pe parcursul ultimei veri, pe care Ili le-ar fi etichetat ca fiind romantice, dar articolul le prezenta drept scandaloase din cauza faptului că era ea „era elevă” (adevărat!), „și pe deasupra, și minoră” (Fals! Ea se născuse 8 ianuarie 1987, și nu 1988, așa cum se scria. Fake news cu nonșalanță! Deci împlinise 18 ani cu mult înainte la Ili să o cunoască).” a scris Irinel în cartea sa.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest