Câți bani i-au cerut hackerii Cristinei Vasiu pentru a-și recupera contul de Intagram. Declarații exclusive la Antena Stars: „Asta nu a fost tot, m-au contactat apoi pe WhatsApp”

 

Cristina Vasiu a povestit la Antena Stars prin ce a trecut după ce i-a fost spart Instagramul. Cât au evaluat hackerii că valorează contul vedetei.

 

Cântăreața a fost eliminată de pe una dintre cele mai accesate platforme online de câtre un grup de hackeri din India. Aceștia i-au spart contul de Instagram, apoi i-au cerut bani pentru a-i reda accesul. În direct la Antena Stars, Cristina Vasiu a povestit despre problemele cu care se confruntă de câteva zile, mai exact de când i-a fost spart contul de Instagram. Cântăreața a mărturisit că a fost greșeala ei, asta fiindcă nu a verificat dacă mesajul primit este unul autorizat, astfel că a făcut verificarea în trei pași, moment în care și-a dat acordul ca datele personale să-i fie furate.

 

Artista a spus că imediat după ce i-a fost spart contul a fost contactată pe WhatsApp unde i s-au cerut 200 de euro pentru a-și recupera contul. Nefiind sigură că primește din nou acces la contul de Instagram, ea a refuzat propunerea și a făcut demersurile necesare pentru a-și face un nou cont. Categoric, vedeta a rămas cu o mare părere de rău, având în vedere conținutul încărcat, dar și contractele de colaborare pe care le avea.

 

"Greseala mea a fost ca nu am verificat daca este un mail avizat de la Instagram. Am facut totul pe repede inainte si după ce am realizat verificarea in trei pasi am vauzt ca nu mi mai pot accesa contul. Asta nu a fost tot. M-au contactat apoi pe whats app și mi-au zis ca daca vreau munca mea inapoi să le dau 200 de euro. Îmi pare rău pentru toate postările pe care le aveam. Eu aveam foarte multe contracte de colaborare cu diferite pagini. Am doi oameni care se ocupă acum de Instagram-ul meu, dar na, un rău făcut, este și un bine totodată. Am încercat să îl recuperez, dar mi-a schimbat mail-ul și acum nu mai pot face nimic", a declarat Cristina Vasiu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest