Catinca Roman a crescut-o singură pe Calina: „M-am simțit abandonată de multe ori!”

 

Vedeta a dat cărțile pe față și a povestit cea mai mare dramă pe care a trăit-o. Catinca Roman spune că a avut un deja-vu, același lucru întâmplându-i-se și mamei sale.

 

Catinca Roman a dezvăluit cum a ajuns să o crească singură pe fata ei, Calina, deși inițial tatăl acesteia i-a dat asigurări că va fi lângă ea. Sora Oanei Roman a rememorat momentele din tinerețe și a povestit amănunțit clipele grele prin care a trecut. Cel mai dificil moment a fost când bărbatul lângă care își imaginase că va întemeia o familie a păsăsit-o atât pe ea, cât și fata lor, Calina.

 

Vedeta a mărturisit că apariția pe lume a Calinei nu a fost una programată, dar când s-a întâmplat, cei doi au decis de comun acord să păstreze copilul. Relația a durat doi ani, iar când cea mică a împlinit 8 luni, tatăl ei a dispărut din peisaj. Fix același lucru și la aceeași vârstă a pățit-o și mama Catincăi.

 

”La momentul respective, relația cu tatăl Calinei putea fi privit ca un act de rebeliune. Sarcina a fost întâmplătoare, nu a fost programată, dar am căzut de comun acord să o păstrăm. Noi am trăit doi ani, ne-am despărțit când fata avea opt luni, din nepotrivire, iar venirea unui copil ”din flori” a fost încă o presiune pentru familia mea. Când mi-am dat seama că trăiesc ce a trăit și mama a fost momentul când am mers la terapeut. Și ea a divorțat când eu aveam tot opt luni. Terapeutul mi-a schimbat viața, deși mi-a fost foarte greu ținând cont de vremurile de atunci și pentru că aveam puține persoane care să mă sfătuiască. Calina a fost un copil foarte ușor de crescut, astfel nu știu ce m-aș fi făcut. A avut momentul ei de rebeliune, la adolescență, când, cu toate că mă pregătisem, citeam, mă sfătuisem, tot mi-a fost greu, poate tocmai din cauza faptului că eram o mamă singură, să îi înțeleg lupta ei pentru câștigarea independenței. Am trecut prin foarte multe stări, în afară de îngrijorările normale pentru un adolescent”, a spus Catinca Roman în cadrul unei emisiuni TV.

 

Pentru Catinca Roman nu a fost un capăt de țară că a fost abandonată în postura de mamă singură. Ea spune că a căutat să-I readucă aproape pe Calina și tatăl ei, însă toate încercările s-au izbit ca de un zid. De multe ori am încercat să o apropii pe fiica mea de tatăl ei, dar am abandonat lupta acum un an. În toți anii aceștia am încercat să îi explic că în momentul în care am hotărât să facem un copil am luat decizia împreună. Este importantă prezența masculină în viața unei fete. Am avut o discuție cu Calina, ea a crescut și a înțeles foarte multe lucruri, și-a dat seama că asta este situația și nu o să aibă parte de sprijinul lui și de aceea am abandonat lupta”, a spus vedeta.

 

Catinca Roman s-a descătușat în finalul emisiunii și a spus: ”M-am simțit abandonată de multe ori, am trecut prin violență domestică, abuz psihologic, dar acum simt că sunt pe drumul cel bun. Viața este un dar, iar acum sunt o mamă cool, din fiecare experiență am încercat să învăț ceva”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest