Catrina Roman, dezvăluire incredibile despre problemele de sănătate ale mamei sale: „A primit un diagnostic greșit!”

 

Mioara Roman nu a luat tratamentul pe care ar fi trebuit, pentru că medicii i-au pus un alt diagnostic.

 

Catrina Roman a oferit detalii de ultimă oră în privința stării de sănătate a mamei sale, în cadrul emisiunii Star Magazin de la Antena Stars. Fata Mioarei Roman a explicat că mama sa, care sufere de sindrom parkinsonian a fost diagnosticată de fapt cu Parkinson. Această gafă a dus și la un tratament greșit, care nu a făcut altceva decât să acutizeze boala.

 

„Nu a fost bine diagnosticată, asta a fost ideea. A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea sindrom parkinsonian plus încă niște mici probleme și sigur că tratamentul era pentru Parkinson așa că, dacă vă aduceți aminte momentele acelea în care ea nu prea se simțea prea bine și așa din cauza tratamentului, în cea mai mare parte”, a povestit Catina Roman la Star Magazin.

 

Acum, Mioara Roman este într-un centru de recuperare și a început să se simtă mai bine. Totul a ieșit la iveală după ce a fost consultată de un psihiatru, care a decis să-I schimbe tratamentul administrat în conformitate cu boala de care suferea în fapt femeia.

 

„A urmat tratamentul câteva luni din fericire, până când ne-am dat seama că nu e ok și tot căutam cauzele. Am ajuns la o doamnă doctor psihiatru nemaipomenită care a consultat-o, a constatat că diagnosticul nu este bine pus și după aceea i-a schimbat tratamentul. Ne-a îndreptat și spre o doamnă doctor neurolog și ne-au ajutat foarte mult și pe noi, și pe mama să fie lucrurile ok. Este la centrul de recuperare, are prieteni și se simte bine”, a spus Catrina Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest