Ce a păţit Corina Chiriac în America. S-a întors de urgenţă bolnavă în ţară

 

Corina Chiriac, marea doamnă a muzicii românești, a trcut prin momente grele de-a lungul timpului. Artista a divorțat, în urmă cu 25 de ani. De atunci, Corina Chiriac nu a reușit să-și refacă viața.

Recent, Corina Chiriac și-a deschis sufletul și a vorbit despre moartea tatălui său, care a afectat-o enorm și a dus-o în pragul depresiei. 

„Vreo câțiva ani. A fost greu…Tata a plecat în ’94 dincolo (pe lumea cealaltă n.r). Mama a suferit și ea până a plecat. Am făcut o operație mare. Pe urmă bietul Virgil a avut și el niște probleme în continuare. A fost o perioadă lungă. 

În povestea fiecăruia există niște ani foarte grei, care ne sunt dați ca lecție. Ce a fost greu, a trecut, am învins și am ieșit cu ajutorul lui Dumnezeu. Cel mai mult m-a ajutat (credința n.r)”, a declarat vedeta în podcast-ul moderat de Damian Drăghici.

Marea artistă a locuit în Statele Unite ale Americii pe o perioadă de 5 ani cu fostul partener de viață, Virgil Anastasiu. Aceasta a mărturisit că nu are niciun regret legat de acea perioadă și de declaraă mulțumită cu viața pe care o are acum, chiar dacă a fost nevoită să depășească multe greutăți. 

„Mă simt bine singură pentru că am foarte multe preocupări. Mă bucur de prieteni, dar mă bucur și de momentele de singurătate. Sunt un om activ, gândesc pozitiv.

Am gândit întotdeauna. M-am gândit la bine. Destul de ordonată, destul de gospodină. Hai, cu ce mă mai laud?!”, a spus Corina Chiriac, în același interviu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest