Ce a păţit Monica Tatoiu în vacanța din Statele Unite: "Groaznic”

 

Monica Tatoiu a rămas fără bagaje în vacanță. Nu este deloc o glumă, este purul adevăr. Femeia de afaceri a povestit ce s-a întâmplat și sus ține că experiența trăită pe aeroportul din Stele Unite a fost groaznică. Cum s-a rezolvat problema întâmpinată a spus Monica Tatoiu la Antena Stars.

Femeia de afaceri a povestit în exclusivitate pentru Antena Stars că în momentul în care a ajuns pe aeroportul din Statele Unite, bagajele sale lipseau cu desăvârșire. A fost un moment de panică pentru Monica Tatoiu care a încercat să facă tot posibilul să își recapete bagajele. Valizele acesteia fusese pierdute pe aeroportul din Amsterdam și le-a recuperat abia după două zile. A avut noroc, spune ea, pentru că bagajul său avea o culoare specială și a putut fi identificat mult mai ușor.

‘’Să ajungi în Statele Unite fără să ai posibilitatea să contactezi pe cineva și să nu-ți vină bagajele i să vii singur, este groaznic. De-abia după două zile au venit bagajele, am avut noroc că aveau o culoare specială și bandă portocalie, pentru a putea fi identificate în sutele de bagaje pierdute pe aeroportul din Amsterdam. Nu m-am așteptat ca în secolul 21, super informatizat, să nu ai posibilitatea să vorbești cu o persoană fizică în condițiile în care roboții erau dați peste cap. Ca să știm ce ne așteaptă, dacă în anii care vin ne lăsăm pe mâna roboților. Dacă se întrerupe ș curentul electric...ăia suntem’’, a declarat Monica Tatoiu pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest