Ce a răspuns Alexa, întrebat de Ioanițoaia dacă s-a iubit cu Anamaria Prodan: „Ea e genul de impresar care se implică total''

 

Dan Alexa a vorbit despre palma încasată de la Anamaria Prodan, dar și despre divorțul acesteia cu Laurențiu Reghecampf.

 

În urmă cu 3 ani, Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost în centrul unui scandal. La finalul unui meci de la Giurgiu, dintre Astra – antrenată de Alexa - și FC Botoșani, la vestiare sexy impresara l-a luat la palme, la propriu pe tehnicianul aflat sub contract cu ea. Au existat numeroase speculații la motivele pentru care Alexa a fost pălmuit, sugerându-se că între cei doi ar fi mai mult decât o relație profesionistă.

 

Avându-l invitat pe Dan Alexa, Ovidiu Ioanițoaia a readus în discuție incidentul de acum 3 ani. ''Nu mai știu ce-a fost! Vă zic adevărul. Nici nu mai știu. Sunt convins că da. Și-acum îmi zice lumea când mă vede. A fost o situație în care, ca bărbat, e foarte greu să reacționezi. Și bine că n-am ripostat. Am înțeles-o pe Ana, dar până la un punct. Dar a trecut”, a fost răspunsul antrenorului.

 

Ioanițoaia a insistat și l-a întrebat direct pe Alexa dacă s-a iubit cu Anamaria Prodan. „Nu, nea Ovidiu! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total'', a declarat Dan Alexa, potrivit gsp.ro.

 

Dan Alexa a comentat și în legătură cu despărțirea celor doi, spunând  că divorțul este problema lor, însă ar fi de preferat să nu-și mai spele rufele în public. Antrenorul susține că nu prea mai ține legătura cu Anamaria Prodan din cauza problemelor pe care impresara le are.

 

''Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor. Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie. Este și acum impresarul meu, dar am cam rupt legăturile. Ea are problemele pe care le are, eu îmi văd de treabă în Liga 3. E cam greu să mă ajute cu ceva. Jucătorii de la echipă eu i-am adus'', a declarat antrenorul pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest