Ce ar face Dorian Popa în caz de război. "Fuga este pentru lași"

 

Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Pe lângă vocea care l-a consacrat, cântărețul este apreciat de fanii săi și pentru umorul de care dă dovadă. Dorian Popa se consideră un bărbt curajos și a mărturisit că, în cazul în care ar veni războiul în România, nu s-ar gândi nicio clipă să fugă, ci ar râmâne să își apere țara. Artistul consideră că dacă ar fugi din calea războiului, ar da dovadă de lașitate. 

„Da, mă bag, nu fug. Din punctul meu de vedere, fuga este pentru lași. A fost dintotdeauna pentru lași. Nu fug. Dacă Doamne ferește s-ar întâmpla ca România să intre în această situație, cu siguranță războiul ar deveni mondial”, a spus Dorian Popa, potrivit Fanatik.

Dorian Popa a subliniat faptul că România este o țară NATO, astfel că, orice război s-ar apropia de noi, orice țară care este în NATO ar sări să ne protejeze. 

„Nu este un secret faptul că noi suntem o țară NATO și dacă războiul s-ar îndrepta spre una din țările NATO, atunci întregul NATO ar fi implicat, și întrebarea mea ar fi, de ce să fug, să mor pe alt pământ”, a mai spus Dorian Popa.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest