Ce avere are Mihai Trăistariu. Cât încasează artistul pe an din afacerile pe care le deţine

 

Mihai Trăistariu a decis, pe lângă muzică, să își deschidă și câteva afaceri pentru a nu duce problema banilor. Astfel, artistul a cumpărat câteva apartamente la malul mării, pe care le închiriază turiștilor în sezonul estival. 

Recent, Mihai Trăistariu a dezvăluit câți bani încasează anual de pe urma apartamentelor pe care le închiriază. Pe lângă această afacere, artistul  s-a împrumutat la bancă pentru a-și deschide propria școală de muzică. Deși trebuie să returneze banii la bancă, acesta încasează sume frumușele de bani și din urma școlii pe care o deține.

În cadrul emisiunii Showbiz Report, Mihai Trăistariu a declarat că anual ajunge să primească cam 100.000 de euro din apartamente și școala de muzică, dar o mare parte merg la bancă, plătește impozite.

”Din apartament câștig în jur de 20.000 de euro, școala trebuie să producă vreo 10.000 de lei pe lună. Deci pot să iasă vreo 100.000 de euro pe an, deci mi-am dat creditul întâi. Mai am și eu de trăit, de dat impozitul, vreau să-mi achit alea trei miliarde”, a spus Mihai Trăistariu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest