Ce bani îi intră în conturi lunar actriței Carmen Tănase: „Nu vreau doar să supraviețuiesc!”

 

Carmen Tănase a intrat în lumea podcasturilor, un fenomen care a cuprins puternic internauții din România, în ultimii doi ani de zile.

Actrița încaseză lunar 1.300 de euro (n.r. – 6.200 de lei net) din podcast, o sumă destul de mică având în vedere popularitatea artistei.

„Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc.

Da, am avut perioade (n.r. – când nu îi ajungeau banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a declarat Carmen Tănase.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest