Ce cadou a primit Daniela Gyorfi de la Moș Nicolae. "Urmează să primesc banii ..."

 

Daniela Gyorfi, cadou consistent din partea lui Moș Nicolae. Artista urmează să intre în posesia unei sume de bani, bani care i se cuvin în urma unei moșteniri primite de la mama ei.

În cadrul unei intervenții telefonice la Antena Stars, vedeta a vorbit despre moștenirea primită de la mama ei, dar și despre suma de bani încasată.

"Într-adevăr, este vorba despre un teren care a aparţinut bunicilor mamei mele, şi mama mea a depus acte şi tot ce a trebuit ca să primească despăgubire, pentru că pe terenul acela s-a construit, când a murit mama nici nu ştiam nici nu eram la curent cu toate acestea. Am luat toate actele şi am mers la o firmă de avocatură care se ocupă de retrocedări, după vreo 5 ani în sfârşit s-a pronunţat şi asupra banilor şi tot, şi urmează să primesc banii.", a spus vedeta.

"Ei se iau după nişte criterii, şi mi-au calculat o sumă şi mi-au spus avocaţii că nu e corect, au recalculat, nu am primit banii pe casă, terenul avea şi o casă, dar una peste alta mulţumesc lui Dumnezeu că am putut să iau şi atât şi e ok. Orice ban pe care îl primeşti, chiar dacă e meritul tău e binevenit, nu cred că e cineva care spune că nu vrea 100 şi ceva de mii de euro. Sunt ok, m-aş fi bucurat dacă trăia mama şi vedea că după atâţia ani, am reuşit să luăm ce era al ei, al nostru.", a mai spus artista, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest