Ce comentariu i-a lăsat Ella Tina fostului iubit Jador la poza cu Alexandra Dobbia!

 

După ce au încheiat tumultuosul lor trecut, Ella Tina și Jador au reușit să construiască o relație de prietenie solidă. Recent, Jador a afișat pe rețelele de socializare o imagine alături de noua sa iubită, iar Ella Tina nu a ezitat să reacționeze și să transmită un mesaj.

Ella Tina și Jador au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă drumurile lor s-au separat în cele din urmă. Cu toate acestea, cei doi au depășit momentele mai puțin plăcute și au reușit să rămână apropiați ca prieteni. ''Frumoși! Multă fericire!'', a fost mesajul transmis de Ella Tina pe Instagram, în legătură cu fotografia cu Jador și noua sa iubită.

Cu puțin timp în urmă, Jador mărturisea că suferea din dragoste, însă acum este mai fericit ca niciodată, deoarece s-a reunit cu aleasa inimii sale, Alexandra Dobbia. Artistul a publicat prima fotografie cu tânăra din Spania, însoțită de un mesaj plin de iubire.

„Sunt multe de zis…. Ce îmi rămâne este sa va anunț că ea este cea care îmi face inima sa îmi tresară, ea îmi umple inima de fericire și ea este cea pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o. Ea este Hoder aleasa inimii mele … Femeia care o să aibă cea mai frumoasă viață lângă mine!", a fost mesajul scris de Jador pe rețelele de socializare


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest