Ce decizie a luat Oana Roman spre binele lui Marius Elisei: „Ne-am separat cât de cât”

 

În ultima perioadă, Oana Roman și Marius Elisei nu am mai stat împreună. Ce a determinat-o pe vedetă să ea o hotărâre radicală.

 

Oana Roman a avut o cumpănă în viață în această perioadă. A fost afectată de Covid 19, iar recent s-a vindecat. Nu doar ea a contactat virusul, ci și fiica ei Isa. Cumva, Marius Elisei a scăpat, iar pentru ca acesta să nu se infecteze, Oana Roman a hotărât să-l țină la distanță.

 

„Vorbesc pe nas, am un fonfăit, am grețuri și obosesc. Nu am nici pe departe moralul intact. Încerc totuși să mă bucur de ai mei și să nu mă agit prea tare pentru că obosesc. Și Isa a avut Covid, Marius nu, deși a stat cu noi. Ne-am separat cât de cât și am avut grijă să nu interacționăm. El a scăpat! Am stat departe cât am avut COVID. Plus că el, așa cum am tot spus, nu e foarte încântat să apară în public prea des”, a anunțat Oana Roman, pe Instagram.

 

Pe lângă problemele de sănătate care au afectat cuplul, Oana Roman s-a arătat îngrijorată și de situația în care se află mama sa. Mioara Roman s-a confruntat și ea cu o serie de stări nu prea bune, dar acestea s-au ameliorat vizibil în ultima perioadă.

 

„Mama este bine, a avut și ea o perioadă grea, dar s-a recuperat și este ok. Mai ales acum, când nu mă simt așa în formă, sunt foarte liniștită să știu că este bine și este îngrijită. Merg des la ea și aștept să vină vremea să pot ieși cu ea la terasă, la plimbare. Mama are nevoie de multe terapii și de îngrijire. Ele nu se pot face acasă la fel de bine ca acolo unde este acum. Plus că îi place mult acolo, are multă atenție. O văd mai des decât o vedeam când locuia singură și vine acasă la masă destul de des. Terapiile de care are nevoie sunt zilnice. Calitatea vieții ei depinde de gradul de confort pe care îl are, în funcție de ce nevoi are ea acum”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest