Ce dezvăluiri a făcut bona Nuți la Prodanca. Punct și de la capăt: ”Nu mai vorbim de relație șef – angajat”

 

Celebra bonă consideră că face parte deja din familia Anamariei Prodan, între cele două nemaifiind vorba despre o relație de tip patron – salariat.

 

De la începutul reality-show-ului pe care Anamaria Prodan îl realizează la Antena Stars în prim – plan a apărut și bona Nuți. În primele sezoane ale emisiunii care prezintă viața sexy-impresarei, bona a locuit în apartamentul din București, apoi în vila de lux din Snagov. Ea spune că de 20 de ani este alături de Anamaria Prodan și nu mai simte că relația lor ar fi de angajat- patron, ci că face parte din familia impresarei.

”După cum știți, eu aici locuiesc de 20 și de ani și nu mai vorbim de relație șef-angajat, aici e familia mea. Abia aștept să îi dau afară pe ușă, să plece pe undeva, să pot să fac eu ce trebuie în liniște”, a spus Nuți, la Prodanca. Punct și de la capăt.

Cunoscuta bonă a vobrit și despre zvonurile care susțineau că e milionară și că ar avea casă la Dubai. ”Eu sunt aceeași, nu m-am schimbat cu nimic. Sunt măritată. Am devenit vedetă, fără voia mea. Ana m-a împins de la spate. De multe ori mergi pe stradă și nu vrei să fii recunoscut. Câte știri mondene, multe adevărate, multe neadevărate, dar ne asumăm. Au fost niște știri legate de faptul că m-am mutat în Dubai, că mi-am luat casă de milioane de euro. Sinceră să fiu, pun ocazional la Loto, că vreau să devin milionăreasă. Cine știe, poate câștig. Nu mai bag pe nimeni în seamă”, a declarat Nuți, la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest