Ce dietă ține Andreea Marin: "M-am lăsat de..." Vedeta a slăbit 7 kilograme

 

Ce dietă ține Andreea Marin. În ultimii ani, Zâna Surprizelor a adoptat un stil de viață mai sănătos, iar schimbările se văd atât pe chip, cât și pe cântar. Chiar dacă se mai lasă tentată de diferite bunătățuri, încearcă să-și respecte cu strictețe dieta. De la începutul anului și până acum, prezentatoarea a reușit să slăbească nu mai puțin de 7 kilograme. Iată ce produse alimentare nu consumă.

Ce dietă ține Andreea Marin. După perioada sărbătorilor de iarnă, timp în care s-a bucurat de diferite preparate, Andreea Marin a decis că este momentul să slăbească. Astfel, a apelat la ajutorul unui nutriționist și a început să facă mișcare. Invitată la emisiunea prezentată de Mihai Morar și Daniel Buzdugan, Zâna Surprizelor a spus că a reușit să renunțe dulciuri.

Ce dietă ține Andreea Marin. De mai bine de o lună și jumătate, vedeta de televiziune nu mai consumă dulciuri și spune că totul se poate dacă ai voință. Iată la ce produse a mai renunțat fosta soție a lui Ștefan Bănică.

Ce dietă ține Andreea Marin. Prezentatoarea a fost invitată astăzi la „Morning ZU”, unde a fost provocată de cei doi prezentatori să răspundă în ce condiții „Nu există nu se poate”. Ideea a venit după ce Andreea Marin și-a prezentat cartea care poartă acest nume.

Ei bine, un urmăritor le-a spus că el nu poate să renunțe deloc la dulciuri. Atunci, fosta soție a lui Ștefan Bănică a spus că nu există nu se poate și a ținut să precizeze că a renunțat la dulciuri acum o lună și jumătate. Deja a pierdut 7 kilograme, iar totul se datorează ambiției de care a dat dovadă.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut 7 kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă.”, a spus Andreea Marin.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest