Ce diferență de vârstă este între Vlad Gherman şi Oana Moșneagu. Nu a mai contat nimic

 

După despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a trecut peste și are o nouă relație. Acesta se iubește cu o altă colegă de breaslă și este din nou fericit. 

Actorul formează un cuplu cu Oana Moșneagu, o colegă de breaslă. După mai multe fotografii pe rețelele de socializare în care cei doi erau împreună și se vedeau că sunt fericiți, au decis să-și oficializeze relația.  

Cei doi actori sunt colegi de platou pentru serialul „Adela” și petrec foarte mult timp împreună și în afara platoului de filmare, ceea ce a dat de gândit multora.

Fanii celor doi au fost încântați de vestea primită, că aceștia formează cel mai recent cuplu din showbizul românesc. Ei bine, între actori există o diferență de vârstă. Cei mai mulți știu că Vlad Gherman are 28 de ani, fiind născut în anul 1993, iar iubita sa este mai mare decât el. Oana Moșneagu are 31 de ani.

Diferența de vârstă între cei doi nu reprezintă un impediment, iar aceștia se iubesc fără limite. Cel mai important este ca partenerii să se iubească și să se respecte, fără să țină cont de vârstă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest