Ce doreau să se facă Dani și Răzvan când erau adolescenți: „Și-au retezat singuri aripile…”

 

Răzvan, din vremea în care erau la Reșița.

 

În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil a dezvăluit o istorioară din trecutul celor doi prezentatori. De pe vremea când erau liceeni în Reșița. Autoironia lui Dani a făcut deliciul ascultătorilor, povestind toată întâmplarea la persoana a treia.

 

Dani și-a amintit că în perioada adolescenței lor două meserii erau foarte căutate în Reșița, cele de economist și avocat, acestea fiind și profilurile spre care cei doi tineri s-au orientat la vremea respectivă. Însă, în cele din urmă din diverse motive au renunțat la respectivele cariere, luând drumul televiziunii.  

 

„Se făcea că în 90 și ceva, doi tineri proști, doi tineri din Reșița își priveau viitorul în ochi. Pe atunci la Reșița, dar nu numai, în țară erau la modă două joburi; cea de economist și cea de avocat sau jurist. Din acest motiv cei doi tineri și-au retezat singuri aripile și n-au avut același parcurs normal spre meseriile lor, care iată i-au ajutat în viață pentru că s-au blocat un pic în studiile juridice. Pe unul se vede clar cât l-au ajutat cel mult la bere sau să se certe cu Oprișan și pe mine Științele economice care se vede clar cât m-au încurcat. Dacă eram mai dobitoc și mai puțin calculat mergeam și eu mai înainte, dar am fost tot timpul cumpătat din cauza unor profesori’’, a povestit Dani Oțil în direct în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Și dacă în urmă cu nu mult timp Dani spunea că și-a dorit să devină profesor încă de mic, acum a venit și rândul lui Răzvan să dezvălui meseria pe care și-a dorit-o înainte să devină prezentator TV. Răzvan Simion a intrat în jocul lui Dani și i-a spus: ‘’Aaa, despre noi vorbeai. Am înțeles. Eu am vrut să mă fac polițist’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest