Ce fac Sebi și Cristina la 6 luni de la Insula Iubirii! „Ne ajutăm reciproc”

 

Au venit împreună, dar au plecat cuplați cu ispite de pe Insulă. Care este viața celor doi acum, cum au decurs relațiile lui Sebi cu Oana și a Cristinei cu ispita Denis.

 

La sosirea pe Insula Iubirii, Sebi și Cristina păreau unul dintre cele mai sudate cupluri, doar că aparențele înșeală. Chiar de ziua lui Sebi, partenera lui a decis să-i ofere drept cadou libertatea! Nu din prea multă iubire față de el, ci mai degrabă pentru că ea înseși căzuse pradă tentației, îndrăgostindu-se de ispita Bogdan. Cum acesta din urmă nu a achiesat la o relație, Cristina s-a aruncat în brațele lui Denis. Cu libertatea câștigată nesperat, Sebi a început să testeze terenul în privința ispitei Oana.

 

Așadar, cei doi parteneri au plecat separați de pe Insula Iubirii. Imediat după încheierea reality-show-ului nu și-au mai vorbit preț de două luni, apoi au legat o relație de prietenie, după ce au dat nas în nas la o petrecere. Cât privește relația cu Denis, Cristina a mărturisit că s-a mai întâlnit cu el de trei ori, dar nu au devenit un cuplu.

 

„După ce m-am întors de pe Insulă am avut o perioadă mai grea. Nu știam ce îmi doresc, ce nu-mi doresc. Nu eram bine. La o petrecere ne-am întâlnit întâmplător. Am văzut că nu suntem supărați unul pe celălalt, că totuși există înțelegere și că putem să discutăm cu calm. Cu Denis m-am întâlnit de 3 ori cred. Am încercat noi cumva să creem ceva acolo, doar că știam că nu sunt bine după ce m-am despărțit de Sebastian, știam că nu pot să ofer mare lucru. Consider că ne-am ajutat reciproc”, a spus Cristina.

 

Sebi a rămas singur după despărțirea de Cristina: „A fost dificil să mă adaptez din nou realității de aici. Dar mi-a reușit, sunt bine acum. Nu am vorbit cu Cristina o perioadă de două luni. M-am bucurat să descopăr același om pe care îl cunoșteam, m-am bucurat să văd că suntem lipsiți de ego și în continuare am păstrat o legătură frumoasă cu Cristina. Ne susținem reciproc când este nevoie. Nu îmi fac planuri pe nivel emoțional. Dacă apare o femeie în viața mea, ok, dacă nu, iar bine”.

 

Ispita Oana a explicat de ce relația cu Sebi nu a funcționat: „Eu și Sebastian după emisiune nu ne-am mai întâlnit. Am considerat că nu are rost să mă implic în ceva ce nu-mi doresc cu adevărat. Acasă, interesele noastre sunt diferite. El are viața lui, eu a mea, suntem în două orașe diferite și nu mi-ar fi plăcut să încep o relație la distanță”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest