Ce face Tataee de la BUG Mafia în Spania: „Nu ne-am dus acolo să muncim!”

 

Vlad Irimia, pe numele de scenă Tataee sau mai nou Tata Vlad, locuiește de mai bine de trei ani la Barcelona, în Spania. Cu ce se ocupă rapper-ul în Catalunia.

 

Cu peste 3 ani în urmă, Vlad Irimia a luat decizia de a părăsi definitiv România, mutându-se în Spania. Mai précis în Catalunia. Tataee a mărturisit că în acest moment se ocupă de producția unor noi piese și că locuiește într-o ''căsuță de vârf de munte'' în Barcelona. Cântărețul a declarat că nu își dorește să se întoarcă în țară, cu toate că încă are concerte alături de trupa sa.

 

În cadrul unui podcast, Tataee a explicat că s-a mutat în Barcelona în special pentru copii și că acolo nu muncește fizic. „Toate lucrurile au mers ușor și nu ne-am dus acolo să muncim. Ne-am dus doar să ne mutăm și să ducem copiii la școală. Sunt oameni care fac lucruri mult mai dificile, noi suntem niște norocoși! Partea dificilă la plecări este timpul petrecut departe de familie”, a mărturisit Tataee.

 

Tataee a dezvăluit că mutarea din România a venit cu beneficii pentru că în Spania poate consuma marijuana după bunul sau plac, fiin legal. În plus, la Barcelona I s-a născut și cel de-al patrulea copil în urmă cu un an. „În această dimineață soția mea a adus pe lume cel de al patrulea nostru copil, un băiețel sănătos, pe care l-am numit Gavril George Irimia”, a scris Tataee de la BUG Mafia pe rețeaua sociale la momentul respectiv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest