Ce i-a făcut un medic Vlăduţei Lupău. A povestit indignată

 


Vlăduța Lupău și Adi Rus vor fi părinți pentru prima oară în numai câteva luni și sunt extrem de nerăbdători, dar problemele în sarcină nu i-au ocolit. Deși are o sarcină relativ ușoară, artista a dezvăluit că a avut parte de o experiență neplăcută cu unul dintre medicii care au monitorizat evoluția fătului.

După ce le-a mărturisit fanilor ei că a găsit un medic de care este foarte mulțumită, cântăreața a decis să le povestească și experiența pe care a avut-o anterior, care a făcut-o să caute alt specialist pentru monitorizarea sarcinii.

Într-o dimineață în care a crezut că este ceva în neregulă cu bebelușul, Vlăduța și-a făcut o programare la o clinică foarte cunoscută din țară, aceea fiind și ultima dată când a ales să meargă la ei.

Artista a rămas șocată de modul în care a fost tratată de medicul la care se programase. Potrivit spuselor ei, specialistul nu i-a explicat nimic, i-a vorbit urât, i-a dezvăluit sexul bebelușului fără să o întrebe dacă îl știe deja sau dacă vrea să-l știe și, la final, i-a luat o sumă mare de bani.

„Omu nu avea halat, nu mi-a explicat absolut nimic, doar dacă întrebam eu ceva, din ce mai știam. Mi-a luat și o căruță de bani, peste 500 de lei, ceea ce pentru o femeie de rând mi se pare foarte mult și mi-a și zis la final „Tu, fată, nu te-o liniștit un doctor că nu ai fi mers așa des sau te calmai”. Pe bune?! (...) A vorbit și urât (flegmatic) cu mine, mi-a zis și sexul copilului ( poate eu nu-l știam sau nu doream să-l știu)”, a spus Vlăduța Lupău, pe InstaStory.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest