Ce mănâncă Ioana Ginghină de are aceeași greutate de 4 ani. “Trebuie doar să…”

 

Ioana Ginghină arată extrem de bine la vârsta de 44 de ani. Actrița are un stil de viață sănătos și mici trucuri pentru a nu pune în greutate. De 4 ani ea are aceleași kilograme și face mari eforturi pentru a se menține așa. Nu toată lumea reușește să aibă o ambiție de fier din acest punct de vedere, dar se pare că actrița este foarte determinată să aibă un corp sculptat.

Ioana Ginghină se menține cu aceeași greutate de 4 ani. Actrița se poate mândri cu siluetă de invidiat la vârsta de 44 de ani. Este pasionată de ‘’frumos’’ și îi place mereu să arate impecabil, motiv pentru care este extrem de atentă la ceea ce mănâncă. Recent, actrița a dezvăluit care este secretul ei pentru o talie ca trasă prin inel.

‘’De 4 ani reușesc să mă mențin la aceeași greutate. Nu este însă ușor, dar nici foarte greu nu e. Trebuie doar să am disciplina culinară și să fac cât mai puține excese. Secretul este : nu mănânc după ora 18:00, evit zahărul și făinoasele’’, a scris Ioana Ginghină pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest