Ce mănâncă Oana Sîrbu de are o siluetă pefectă la 53 de ani

 

Oana Sîrbu a dezvăluit secretul unei siluete perfecte, la vârsta de 53 de ani. Actrița este încă în floarea vârstei și fanii ei o iubesc pentru toate rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului și pentru momentele pline de emoție pe care le-a împărțit cu aceștia.

Oana Sîrbu a spus că primește eterna apreciere din partea multora și că este ca o somație la frumusețe, dar în ultimii ani i s-au adăugat kilograme în corpul fizic, mai ales pe chip și consideră că îngrijorările ne modifică pe fiecare dintre noi.

„Mulțumesc, foarte mult pentru eterna apreciere din partea multora… E ca o somație la frumusețe. De-a pururea…Dar, să știi, ultimii ani mi s-au adăugat în corpul fizic și mai ales pe chip. Cred că îngrijorările ne modifică pe fiecare dintre noi. Răspunzând tehnic la întrebarea ta, nu fac nimic deosebit. Mă bucur că am același „aer'. Încă", a menționat Oana Sîrbu.

,,Am început să adaug grăsimi bune în alimentație. Folosesc creme bune, masaje, mă feresc de soare. În rest, mă bucur de o siluetă și de gene moștenite de la oameni supli și longevivi și mai ales frumoși pe dinăuntru', a declarat Oana Sîrbu, pentru ego.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest