Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la BAC. Eliza Iliescu vrea să urmeze mai multe facultăți

 

Adriana Iliescu a șocat o lume întreagă, după ce a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, la vârsta de aproape 70 de ani. Astfel, în anul 2005, fosta profesoară de limba româna a intrat în Cartea Recordurilor și a fost desemnată cea mai bătrână mamă din lume. Acum, la 84 de ani, femeia își crește singură fiica, pe nume Eliza, în vârstă de 17 ani. Fostul cadru didactic a declarat în nenumărate rânduri că este foarte mândră de fiica ei.  Acum, Adriana Iliescu are un motiv în plus de bucurie și asta pentru că fiica sa a obținut rezultate extraordinare la examenul de Bacalaureat. 

Eliza Iliescu a trecut examenul maturității cu bine, fiind șefă de promoție la absolvirea liceului. În urmă cu puțin timp, adolescenta a mărturisit că este foarte relaxată în ceea ce privește examenul de Bacalaureat. Tănâra a obținut nota 9,50, iar mama sa este tare mândră de ea.

„Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen', a declarat Adriana Iliescu pentru impact.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest