Ce operații estetice își facă Betty Salam: "Nu este un moft!" A surprins fanii cu anunţul ei

 

Betty, fiica lui Florin Salam, este pregătită pentru primele operații estetice, deși are doar 21 de ani. Cântăreața este mamă de trei ani și își dorește anumite modificări fizice, așa că ia în calcul, pentru început, două intervenții estetice. Betty spune că acestea nu sunt un moft, ci o necesitate.

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, a dezvăluit, într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, ce schimbări fizice își dorește. Chiar dacă în viziunea fanilor săi, Betty arată perfect la cei 21 de ani, fiica lui Florin Salam nu este mulțumită de corpul său și are de când să apeleze la bisturiu.

Betty Salam vrea un posterior mai mare și pentru că, spune ea, indiferent cât sport ar face nu va reuși să aibă fesele mai mari, are de gând să apeleze la ajutor.

Cântăreața a dezvăluit că s-a îngrășat în ultima perioadă, „enorm” pentru dimensiunile ei ideale, spune Betty.

„În pandemie am arătat cel mai bine! Fix atunci când a început pandemia mergeam la sală încontinuu, aproape în fiecare zi. Și aveam pătrățele, ca niciodată în viața mea. Și am avut niște pitici pe creier. Am vrut să mi fac o intervenție pentru care trebuie să ai multă grăsime. Eu nu aveam deloc… Nu știu dacă am renunțat la idee, acum nu îmi vine nici să mai dau înapoi pentru că m-am îngrășat.

Nu m-am mai dus să-mi fac intervenția pentru că doctorul la care trebuia să merg nu este din România și din cauza pandemiei s-au decalat toate programările și m-a pus pe mine mult mai târziu, iar eu nu m-am mai dus! Nu am fost hotărâtă ce vreau!

Voiam să îmi măresc o parte a corpului, fesele! Eu, când slăbesc, mă simt cel mai bine la 49-50 de kilograme, 52, hai, și nu am deloc forme, oricâtă sală aș face! Dacă o să-mi fac intervenția, nu știu dacă o să vreau să mai slăbesc, pentru că te modelezi.

Acum nu m-am mai axat pe mâncat, vroiam să mă îngraș, că așa fac intervenția. Acum cred că am 60-61 de kilograme, e foarte mult pentru mine, e enorm!„, a dezvăluit Betty Salam.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest