Ce penise alimentară trebuie să plătească Laurenţiu Reghecampf pentru Bebeto

 


S-a aflat câți bani trebuie să plătească Reghe pentru pensia alimentară a băiatului pe care-l are cu Anamaria Prodan. Decizia vine din partea instanței. Tot ea a hotărât, în urmă cu scurt timp, când îl poate vedea Laurențiu Reghecampf pe Laurențiu Jr., fiul lui și al impresarei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 15 ani de căsnicie. Procesul de divorț dintre cele două vedete se află în plină derulare, după ce, anul trecut, în toamnă, fostul antrenor de la Universitatea Craiova a depus actele necesare în acest sens.

Momentan, la cererea lui Laurențiu Reghecampf, cel care a făcut o cerere de ordonanță președințială, instanța a hotărât când și cum îl poate vedea pe Laurențiu Reghecampf Jr., fiul lui și al Anamariei Prodan, dar și care e cuantumul pensiei alimentare.

Așadar, concret, Reghe, care e acum liber de contract și care a refuzat propunerea celor de la U Craiova 1948 de a prelua echipa, va avea dreptul de a-l lua la el acasă pe Laurențiu Jr. în două weekend-uri din lună, al doilea și al patrulea iar o lună pe an, respectiv luna iulie, va sta numai la el, spun sursele digisport.ro.

În prezent, Laurențiu Reghecampf deține o casă în Brănești, vilă în care locuiește alături de iubita lui Corina Caciuc și cu bebelușul lor, Liam. Reghe și partenera lui nu se pot însă căsători încă până ce antrenorul nu va divorța de impresară.

Aceeași sursă mai scrie că, în aceste dosare, Reghe e reprezentat de un reputat avocat, pe nume Adrian Căvescu, cunoscut din dosarele cu FCSB și CSA Steaua, în care a câștigat de curând recursurile la Înalta Curte de Casație și Justiție și a obținut rejudecarea dosarelor cu mărcile Steaua și palmaresul echipei istorice Steaua.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest