Ce pensie are Adriana Iliescu și de ce nu va primi vouchere sociale nici în anul 2023

 

Potrivit anunțului făcut de Marius Budăi, plafonul pentru voucherele sociale de 250 de lei a fost ridicat la 1700 de lei, dar cea mai bătrână mamă din România nu se va încadra nici de această dată. Deși nu este tocmai mulțumită pentru pensia pe care o primește după o viață de muncă, femeia care a devenit mamă la 67 de ani, este mulțumită că are cu ce să își crească fiica.

Adriana Iliescu nu a beneficiat de voucherele sociale date de Guvern de la 1 iunie 2022, și se pare că nu va beneficia de acest ajutor nici în anul 2023, deși, potrivit anunțului făcut de Marius Budăi, plafonul a fost mărit.

În urmă cu ceva vreme, Adriana Iliescu declara că nu este chiar mulțumită de pensia pe care o primește pentru o viață de muncă, însă este mulțumită de faptul că a reușit să se gospodărească, să își crească fata, fără să ceară nimănui nimic.

„Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei.

Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”, a spus Adriana Iliescu în urmă cu ceva vreme.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest