Ce pensie primește Maria Ciobanu în America. În România primea doar 1.200 de lei!

 


Maria Ciobanu s-a mutat de mai mulți ani în America, după ce și-a încheiat cariera muzicală de 40 de ani. Artista primește o pensie lunară, însă suma nu e deloc una care să impresioneze.

Ce pensie primește Maria Ciobanu în America. Artista a avut o carieră în lumea muzicală de 40 de ani, fiind supranumită „Ciocârlia muzicii românești”. Maria Ciobanu primeşte de la statutul român doar 1.200 de lei lunar. Artista susține că din această sumă nu ar putea să trăiască, fiind mult prea mică.

În America, Mariei Ciobanu şi soțul ei, care a reușit să obțină cetățenia americană, duc o viață lipsită de griji. Mai mult de atât, artista a avut grijă să facă avere în timpul vieții și nu și-a pus baza în pensie. „După 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200?”, spunea Maria Ciobanu pentru Click!.

Maria Ciobanu trăiește într-un carier de lux din Los Angeles, acolo unde o are aproape și pe fiica ei, Camelia Ciobanu. Ea are și cetățenie americană și beneficiază și de o pensie din partea statului american, de 1.000 de dolari. Întrebată de această pensie pe care o încasează de la statul american, Maria Ciobanu nu a dorit să comenteze prea multe despre acest fapt. „Nu vă interesează pe voi acest lucru, cât iau pensie, dacă iau pensie, dacă o pierd că mă mut aici. Eu trăiesc acolo alături de copiii mei. Nu se pune vorba despre bani”, a declarat Maria Ciobanu pentru Impact.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest