Ce planuri are Claudia Pătrășcanu de Crăciun cu băieții săi. De Revelion, copiii vor fi la Gabi Bădălău

 

După ce timp de trei ani s-au întâlnit prin tribunale, în urmă cu câteva săptămâni, instanța a decis ca domiciliul copiilor să fie la mama lor. În acest an, cei doi băieți vor petrece Crăciunul cu Claudia Pătrășcanu, iar Revelionul cu tatăl lor, Gabi Bădălău. 

Artista se pregătește pentru sărbătorile de iarnă și se bucură că s-a terminat procesul cu fostul ei soț. De Crăciun, Claudia Pătrășcanu va fi alături de cei doi copii, la Constanța, și vor petrece acasă. Pe 26 decembrie, la o zi după Crăciun, artista va merge cu Gabriel și Nicolas la o petrecere pentru copii.

„Mai sunt foarte puține zile până la Crăciun și azi mă gândeam să fac meniul, că nu știam ce să gătesc și m-am împărțit cumva treaba cu gătitul, mama face ceva, eu fac ceva și mă îngrozesc că trebuie să stau ore la cozile infernale. Toți prietenii m-au speriat din punctul ăsta de vedere. De Crăciun vom sta acasă, noi deja am făcut brăduțul, acasă unde e cald și bine. Probabil vom ieși puțin prin Constanța să ne plimbăm, a doua zi de Crăciun avem un party pentru copii”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest