Ce planuri are Vlăduța Lupău în privinţa botezului: "Trebuie să văd cum..."

 

Vlăduța Lupău îl va aduce pe lume pe primul său copil cât de curând. Aceasta a dezvălui ce planuri are în privința botezului celui mic, dar și despre petrecerea de nuntă care a tot fost amânată din 2019 încoace. La ce detalii s-a gândit și cum vrea să organizeze totul.

Artista va aduce pe lume un băiețel cât de curând și s-a gândit deja la botezul celui mic. Ea a recunoscut că nu s-a gândit la toate detaliile și va stabilii în amănunt totul atunci când va fi momentul, cu puțin timp înainte de marele eveniment.

‘’Tocmai că nu aș ști cum mi-ar plăcea… Ambele variante îmi plac. Și fastuoasă, și intimă… Trebuie să văd cum mă regăsesc pe atunci, mai ales după un sezon super plin care mă așteaptă’’, a decarat Vlăduța Lupău pentru VIVA!

''Inițial, aveam pregătită o super-super petrecere, care, din păcate, s-a amânat din cauza pandemiei… Pe urmă, am tot amânat-o, că n-am mai simțit nevoia de „nebunia acelei zile a petrecerii. Pentru noi a fost cel mai important să ne unim destinele în fața lui Dumnezeu prin taina cununiei, ceea ce am făcut în 2019. Aveam, pe urmă, câteva gânduri să reluăm toate pregătirile cu petrecerea, dar între timp am rămas însărcinată și aia e momentan! Nu ne-am gândit cum va fi petrecerea care va urma! Dacă 1 sau 2 în 1’’, a mai spus artista.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest