Ce recompensă a pus Tzancă Uraganu pe capul celor care i-au spart casa: „Cine mă ajută să prind hoții…”

 

Apartamentul manelistului din Pipera a fost călcat de hoți. Cântărețul îi consideră pe prădători „foarte proști” și este dispus să plătească o sumă consistentă pentru cei care vor furniza indicii ce vor duce la prinderea acestora.

 

Tzancă Uraganu a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut în acest weekend, când apartamentul său din Pipera a fost spart de patru bărbați. Manelistul susține că indivizii care l-au prădat au fost imortalizați de camerele video din zonă, însă plusează și oferă o recompensă substanțială celor care vor ajuta la prinderea acestora.

 

De altfel, manelistul a fost prezent la locul spargerii, alături de autoritățile care fac cercetări. Într-o filmare distribuită pe rețelele de socializare, artistul susține că jefuitorii sunt „foarte proști”, motivându-și caracterizarea prin faptul că aceștia nu au găsit bani în casă, pentru că el își ține banii pe card. Totodată, a mai spus că nu e foarte afectat de bunurile de care a fost deposedat în urma jafului și-I amenință pe făptași că o să plătească.  

 

„Sunt un pic nervos pentru oamenii ăștia care nu știu ce să mai facă...Ați spart apartamnetul ăsta din Pipera. Sunteți niște hoți foarte proști pentru că nu ați găsit nici banii la care v-ași fi așteptat voi pentru că toți banii pe care îi am eu sunt pe card. Toți banii pe care îi iau sunt pe telefon. Mai mult ați făcut deranj aici și o să plătiți, nu o să scăpați. O să fiți depistați, ași luat ce ați luat, ceva ce pentru mine nu prea contează. Ați luat ceva, dar pentru mine chiar nu contează'', a declarat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.

 

Pentru a fi sigur că aceștia nu vor scăpa, manelistul a oferit și o recompensă consistentă pentru cei care vor furniza detaliile care vor ajuta în ancheta poliției, astfel încât cei vinovați să ajungă acolo unde le este locul: ''Cine mă ajută să descopăr hoții va primi 10.000 de euro recompensă. Țin sa anunț că au fost patru persoane.''


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest