Ce relație a fost, de fapt, între Lucian Viziru și Gabriela Spanic

 

La ani de zile distanță de când au apărut împreună, Lucian Viziru a dezvăluit ce relație a avut, de fapt, cu Gabriela Spanic, celebra actriță de telenovele originară din Venezuela. S-au sărutat într-o telenovelă românească și au fost la un pas de a trăi o adevărată poveste de dragoste.
 
Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță de pe Youtube, Lucian Viziru a fost întrebat despre sărutul pătimaș pe care l-a avut în urmă cu ani de zile, cu Gabriela Spanic, într-o telenovelă românească. Se întâmpla în 2004, în „Numai iubirea”, și tot la vremea respectivă s-a zvonit că ar fi fost mai mult decât un sărut, că cei doi ar fi trăit o idilă în viața reală. „Da, aici a fost cu limba, ce era în secvența aia. Mulți au zis: Mamă, ce a fost. (…)

Aia a fost tot ce s-a întâmplat. Eu sigur aș fi vrut mai mult, cred că și ea ar fi vrut mai mult, numai că ea venise la București cu managerul ei, care era și fostul ei iubit de care tocmai se despărțise de vreo trei zile sau ceva de genul asta. Nu s-a putut face absolut nimic”, a declarat el pe Youtube.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest