Ce relație are, de fapt, Alex Velea cu Maya. Fiica Antoniei vine doar în vacanţă în România să-i viziteze

 


Alex Velea are doi copii cu Antonia, pe Dominic și pe Akim. Are o relație foarte bună cu băiețeii, dar și cu Maya, fiica Antoniei din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Într-un interviu pentru revista VIVA! a dezvăluit cât de mult ține la ea, chiar dacă nu e tatăl ei natural.

„E o dragoste reciprocă. O iubesc din toată inima mea, chiar dacă nu sunt tatăl natural. Tatuajul este doar un bonus. E prea puțin pentru ce simt pentru Maya”, a spus Alex Velea, care a împlinit de curând 38 de ani.
 
Și despre băieții lui a făcut câteva dezvăluiri. Cu toate că seamănă fizic foarte mult, Akim și Dominic au firi total diferite. „Fiecare are personalitatea lui. Au un suflet bun. Empatizează cu cei din jur, i-ar ajuta oricând cu cât pot ei la vârsta asta și iubesc animalele”, a explicat el. Chiar dacă sunt ocupați cu carierele lor în industria muzicală, Și Alex, și Antonia își fac timp zilnic pentru copiii lor. „Atât eu, cât și Antonia avem niște părinți extraordinari, pe care îi avem ca model. Și-au dat silința să ne dea o educație aleasă. Să știm cum să ne comportăm în orice mediu. Același lucru ni-l dorim și noi pentru copiii noștri. Să aibă bun-simț și să știe să se descurce în orice situație”, a mai mărturisit artistul pentru viva.ro. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest