Ce s-a întâmplat cu Mihai Dragomir, cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu: „Mă simțeam ca un copil care era tras dintr-o parte în alta”

 

După ce Ștefan Popescu a rămas fără echipă la Chefi la Cuțite toată lumea s-a întrebat ce se va întâmpla cu Mihai Dragomir, cuțitul lui de aur.

Este cunoscut faptul că în formatul actual al emisiunii Chefi la Cuțite există o bătălie interesantă și între cei patru jurați, mai ales că unul dintre ei rămâne pe dinafară, fără echipă, după probele inițiale din cadrul emisiunii. La prima ediție în acest format, chef Ștefan Popescu a obținut cel mai slab punctaj și astfel va privi din exterior duelul celorlalți 3 chefi. Însă, firesc toată lumea s-a întrebat ce se va întâmpla cu Mihai Dragomir, cel ales de Ștefan Popescu drept cuțit de aur.

Mihai Dragomir a aflat că nu va mai fi cuțit de aur în acest sezon. Vestea proastă a venit însoțită de o veste bună, căci concurentul a primit un loc în echipa lui Orlando Zaharia, fără să mai fie nevoit să treacă prin proba de bootcamp. ”M-am pierdut. M-am uitat la el, el se uita la mine. Mi-am dorit foarte mult la chef Ștefan Popescu în echipă și gândul meu era doar la echipa cu el conducător”, a declarat Mihai Dragomir, la Chefi la cuțite.

Concurentul a mai spus: ”În momentele acelea de tensiune era vijelie. Mă simțeam ca un copil care era tras dintr-o parte în alta. Cu siguranță mi-a ales binele meu. M-a trimis într-un mediu unde pot să dau 100% și unde pot să câștig”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest