Ce s-a întâmplat cu triunghiul amoros Lavinia – Rey – Eda după Insula Iubirii! „Și mie mi s-ar face dor de mine!”

 

Rey a venit cu Lavinia pe Insula Iubirii și a plecat cu Eda. La 6 luni distanță de la aventura vieții lor cum sunt cei trei.

 

Rey și Lavinia sunt primul cuplu care s-a destrămat la Insula Iubirii, după ce concurentul a căutat un motiv de scandal și apoi s-a cuplat cu Eda. Lavinia nu a rămas mai prejos, s-a cuplat cu ispita Florin, cu care, de altfel, a și plecat în avionul spre România. Rey a recunoscut că-i duce dorul Laviniei.

 

„În avion ea a stat cu Florin. Eu am stat singur. I-am propus Laviniei să vină și ea acasă, la Bistrița la părinții și la copilul ei. Ea nu a vrut, a zis că rămâne cu Florin și eu am plecat la Bistrița să îmi iau niște haine. Lavinia m-a ridicat de foarte multe ori. Ea m-a învățat foarte multe legate de haosul din capul meu. I-am oferit o oportunitatea în care să ne rezolvăm treburile. Am o lipsă, am un gol. Nu a fost să fie. Mă mai doare”, a spus Rey.

 

De partea cealaltă, femeia care și-a petrecut 4 ani alături de Rey nu poate să treacă peste trădarea acestuia și a refuzat să se împace. „Rey a fost să își ia hainele de la părinții mei. După, a tot venit pe la Bistrița împreună cu prieteni de-ai mei și cu Eda. Cred că după ce a ajuns în Irlanda a început să i se facă dor de mine. Probabil se simțea singur și și-a amintit că a existat una care ține super mult la el. Normal că i s-a făcut dor. Și mie mi s-ar face dor de mine. A avut mai multe episoade în care a încercat să se împace cu mine. Pentru mine este un capitol încheiat. Nu îl mai iubesc pe Rey”, a mărturisit Lavinia.

 

Rey o regretă mai mult pe Lavinia, spunând că în ceea ce o privește pe Eda nu a fost altceva decât o atracție fizică și nimic mai mult, drept urmare s-a mai întâlnit cu aceasta doar în două ocazii. „După emisiune, m-am întâlnit cu Eda de două ori. Înainte de Crăciun și înainte de Revelion. Am simțit o atracție fizică foarte mare cu ea. Nu știu dacă ar putea să fie mai mult. Nu simt mai mult față de ea decât o atracție fizică”, a mai spus Rey.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest