Ce să mâncăm pentru a slăbi sănătos după sărbătorile de iarnă! Dieta surpriză propusă de Carmen Brumă!

 

Carmen Brumă a oferit ponturi cu privire la nutriție care au surprins pe toată lumea și a oferit o lecție de sport în cadrul emisiunii Acces Direct.

 

Prezentă și la finalul anului trecut, Carmen Brumă a revenit în platoul Acces Direct și după sărbători pentru a oferi mai multe sfaturi celor care au acumulat kilograme în plus din cauza meniurilor consistente din nopțile de Crăciun și Revelion. În exclusivitate la emisiunea moderată de Mirela Vaida, Carmen Brumă a spus că alimentația este pe primul plan pentru o slăbire sănătoare, iar apoi trebuie luată în considerare și mișcarea. Nutriționista a subliniat faptul că secretul pentru a avea un trup de invidiat este unul cât se poate de simplu și anume disciplina.

 

”Am câteva sfaturi concrete care să vă ajute să vă reveniți după sărbători: alimentație și sport. Cu precizarea că alimentația este de bază, iar mișcarea este facultativă. Asta nu înseamnă că nu este importantă. Este foarte importantă în procesul de menținere și pentru o stare foarte bună de sănătate”, a spus Carmen Brumă, marți, la ”Acces Direct”.

 

Kilogramele acumulate în plus se elimină printr-o alimentație echilibrată, care să conțină carbohidrați, necesari pentru a oferi energie organismului și acea senzație de saturație. ”Nu trebuie să eliminăm carbodidrații din meniu, ei sunt ‘benzina’ organismului. Important este ce carbodidrați alegi. Cei simpli sunt ca o ‘injecție’ de energie, durează puțin și trebuie să îi arzi rapid prin mișcare, pentru că altfel se depun. Pe de altă parte, carbodidratii lenți, pe care ii găsim în pâine, ovăz, mălai sau cușcuș sunt ca o ‘perfuzie’ de energie, care durează mai mult timp. Și ăsta este scopul nostru când vrem să slăbim, să menținem senzația de saturație mai mult ca să nu mâncăm din oră în oră”a explicat nutriționista.

 

Partenera de viață a lui Mircea Badea a spus că se poate slăbi și cu mușchi de porc și cu pâine: ”Dacă doriți sa dați jos câteva kilograme vă propun câteva alimente pe care trebuie sa le introduceți în planul de alimentație. Trebuie să mâncăm mușchi de porc. Este o carne sănătoasă, în ultimii 30 de ani cantitatea de grăsimi din carnea de porc a început să fie din ce în ce mai redusă. Mușchiul de porc este o carne sănătoasă, din punct de vedere caloric este cam egal cu un piept de pui și este foarte gustoasă. Dimineața, la micul dejun, putem mânca un iaurt cu fulgi de ovăz, la prânz putem face o ciorbă de pui cu două felii de pâine, iar seara ceva mai ușor. Mușchi de porc la cuptor sau pe grătar, nu prăjit, cu legume ( ardei, roși, verdeață, castraveți, broccoli)”.

 

În finalul emisiunii, Carmen Brumă a prezentat o serie de exerciții fizice care pot fi executate acasă și care, repetate în timp, au efecte miraculoase asupra aspectului fizic.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest