Ce scrie presa italiană despre relaţia dintre Loredana Groza și Nick Casciaro

 

Loredana Groza și Nick Casciaro, italianul căruia artista i-a fost mentor la X Factor și care, de altfel, a și câștigat concursul, formează un cuplu perfect pe scenă, colaborarea lor continuând și după competiție. Iată ce a scris presa italiană despre cei doi artiști!

După ce concurentul ei a câștigat a zecea ediție de X Factor, între Loredana Groza și Nick Casciaro a continuat colaborarea, cei doi artiști fiind legați și de o frumoasă prietenie. După ce au petrecut împreună o vacanță la munte și au cântat în diverse locații, artista și elevul ei de la X Factor au plecat în Italia. Iată ce scrie presa italiană despre cei doi cântăreți!

Un cuplu perfect pe scenă, Loredana Groza (51) și Nick Casciaru (32) au suscitat interesul presei italiene, după ce, în urmă cu câteva zile, au plecat împreună în Italia pentru a înregistra o piesă nouă. Cu această ocazie, cei doi artiști au făcut o vizită și la sediul consilierului pentru Cultură, Guido Trebo, unde Nick Casciaro fost felicitat în mod oficial din partea orașului Arco pentru performanța sa de la X Factor România.

Publicațiile locale au scris despre cei doi artiști, Loredana Groza fiind descrisă drept „cântăreață-compozitoare pop, actriță, dansatoare și persoană publică extrem de cunoscută în România'.

„Cântărețul în vârstă de 32 de ani din Bolzano, deja cunoscut publicului pentru participarea la cea de-a treisprezecea ediție a „Amici' în 2014. Nick Casciaro a fost câțiva ani mai târziu și finalistul show-ului Italias Got Talent. El a venit însoțit de Loredana Groza, mentorul său la X-Factor, cântăreață-compozitoare pop, actriță, dansatoare și persoană publică extrem de cunoscută publicului din România', au scris jurnaliștii italieni de la ladigetto.it.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest