Ce se întâmpălă cu Dan Bălan, după ce a rămas captiv în Kiev!

 

Dan Bălan se află în Ucraina acum, în plin război pentru că nu a reușit să fugă la timp. Fostul lider al trupei O-Zone ar fi încercat din răsputeri să găsească o aeronavă care să îl transporte afară din teatrul de război de la Kiev, dar fără succes. Din fericire, ultimele informații privind starea lui Dan Bălan sunt pozitive și artistul ar fi la adăpost de pericol.

Una dintre personele publice aflate în capitala Ucrainei este Dan Bălan. Artistul lucrează de câteva luni la un nou proiect muzical la Kiev, ceea ce l-a determinat să-și mute pentru o perioadă domiciliul în țara vecină. Dan Bălan ar fi încercat să părăsească orașul, dar nu a reușit deocamdată.

Între timp, au apărut noi informații despre starea lui Dan Bălan. Acesta și-a asigurat fanii că este bine, fără să ne detalieze daca se află într-un pericol iminent sau la adăpost, într-un buncăr securizat.

Dan Bălan și-a asigurat fanii că este bine, sănătos.

Am discutat cu el pe social media, este bine, nu vă faceți griji. Nu cunosc nici eu foarte multe informații și nici nu vă pot spune altceva pentru că nu am permisiunea lui.

Nu știu de ce a rămas la Kiev, dacă pentru afaceri sau altceva, asta va trebui să vă spună el', a declarat cel de-al doilea component al trupei O-zone, Radu Sârbu, pentru Impact.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest