Ce sfat i-a dat Ștefan Bănică Jr. fiului său, Radu Bănică. ''Banii nu cresc în copac”

 

Pe Ștefan Bănică Jr. îl cunoaște toată lumea și a fost văzut în mai multe ipostaze ca prezentator, jurat, însă puțini știu care este relația artistului cu copiii săi. Prezentatorul TV a mărturisit că a avut mereu grijă să le explice copiilor că ''banii nu cresc în copaci'' și să muncească pentru realizarea lucrururilor din viața lor.

''Le-am explicat copiilor mei, de când erau mici, că banii nu cresc în copaci şi că tot ce au, material, se datorează muncii părinţilor lor. Şi atunci, atâta timp cât stăm împreună, până când vor fi majori, munca asta trebuie respectată. Că nu ni se cuvine nimic de la sine.

Nu-mi plac copiii de bani gata, care apar pe reţelele sociale cu tot felul de maşini, ceasuri, haine de firmă dobândite de la părinţii lor şi care, de fapt, nu sunt ale lor, ci ale părinților. Şi atunci e clar că, nefiind muncite de ei, nu au cum să le aprecieze la valoarea reală. Dar sunt şi puști care reuşesc să facă asta pe banii lor, pe munca lor, ceea ce e cu totul altceva.'', a declarat Ștefan Bănică Jr, potrivit viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest