Ce spune Andreea Marin despre o posibilă sarcină. Nimeni nu se aștepta la asta: „Nu știu cum...”

 

Andreea Marin a vorbit despre cum s-a încheiat anul trecut pentru ea, dar și despre ce așteptări are de la acest an.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România.  Recent, prezentatoarea TV fost invitată La Măruță, acolo unde a vorbit despre cum și-a început noul an, dar și ce planuri de viitor are. Andreea Marin a declarat că are foarte multe proiecte în desfășurare. Vedeta a vorbit și despre viața personală și a precizat că simte că anul acesta este al ei și vrea să devină mamă din nou. 

„2021 s-a încheiat foarte bine. Eu am fost copil în comunism, nu aveam prea multe. Fiica mea vorbește acum o engleză impecabilă. Am observat că odată ca pandemia speranțele să devenim niște cetățeni ai lumii au scăzut.

În ziua de azi, ceea ce pare a fi o meserie de viitor, peste doi ani poate să nu mai fie. Mi-am dat seama cât de important este să fii un cetățean al lumii, ca copiii să vorbească engleza. Am căutat o școala cu profesori nativi și alături de ei am lansat o campanie prin care copiii puteau câștiga cursuri sau gadegeturi, așa am încheiat eu anul, dar campania continuă și anul acesta sub o altă formă.

Eu nu am o apropiere de numeroloie, dar știu ca 2022 va fi anul meu. Sunt născută pe 22 și simt asta prin toți porii. Nu știu cum, dar am călcat pe 1 ianuarie, în noul an, cu sentimentul asta. Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu mă gandesc mai mult să fie bine în trei, sau cine stie, că îmi doresc sa devin din nou mamă.

Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață, dar să dea Dumnezeu să mi se îndeplinească. Fac tot ce pot să mă mentin tânară, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mama tânară. Fac sport, fac sauna, mi-am luat și un scaun de masaj”, a declarat Andreea Marin.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest