Ce spune Oana Roman despre soția tatălui ei, Silvia Chifiriuc

 

Cum se înțelege Oana Roman cu soția tatălui ei, Silvia Chifiriuc. Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei, Petre Roman, dar și despre cum se înțelege cu soția acestuia. Mai mult decât atât, Oana Roman a dezvăluit și cum stau lucrurile între fetița ei și bunicul acesteia. Petre Roman este foarte ocupat, însă atunci când are liber, petrece timp cu Isabela.

Oana Roman a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu tatăl ei, Petre Roman, dar și cu soția acestuia Silvia Chifiriuc. Mai mult decât atât, vedeta a vorbit și despre cum se înțelege fiica ei, Isabela, cu bunicul Petre Roman. Se pare că aceștia au o relație specială și petrec timp minunat împreună, bineînțeles atunci când se poate.

Petre Roman este foarte ocupat în general, însă în timpul liber, acesta petrece timp cu Isabela, nepoata lui. Oana Roman spune că Isabela este de-a dreptul fascinată de bunicul ei și mereu îi place să îi fie alături. Vedeta susține că Isabela a înțeles cât de ocupat este bunicul ei și ce responsabilități are, așa că cei doi se văd, atunci când este posibil.

„Cred că acum vreo lună. Iza îl iubește foarte mult și e fascinată de el. A văzut și a înțeles ce mare personalitate este el. Când mergem la el îl întreabă tot felul de lucruri, discută și au o relație ok. Mi-aș dori să ne vedem mai des, dar am un program agitat, el la fel, e și președintele unei universități din Elveția. O parte din timp și-o petrece și acolo. Încercăm să ne vedem mai des, dar nu ne iese întotdeauna', a declarat Oana Roman, pentru Impact.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest