Ce spune Selly după ce „Tabăra” a ajuns numărul 1 în Box Office-ul românesc!

 

Filmul „Tabăra” a avut mai mulți spectatori decât Matrix Resurrections și Spiderman No Way Home.

 

Producția „Tabăra”, cel are în rolul principal pe vlogger-ul Selly, a avut premiera în cinematografe pe 31 decembrie, și a înregistrat, după primul weekend de la lansare, 65.000 spectatori în cinematografe, lucru ce îl plasează pe locul 1 în Box Office-ul românesc al weekendului respectiv. Filmul românesc a depășit Matrix Resurrections, care a avut un total de 60.000 de spectatori din ziua lansării sale și Spiderman No Way Home
 

„Vreau să le mulțumesc celor care au mers la cinema și au dat o șansă producției TABĂRA. Mă bucur că în această perioadă de pandemie, în condițiile de 50 la sută capacitate în cinematografe, comunitatea noastră a vrut să vadă filmul. Mulțumesc fiecărui spectator în parte și sper că le-a plăcut TABĂRA cel puțin cât ne-a plăcut nouă să-l facem”, a spus Selly.

 

Filmul TABĂRA este a treia producție cinematografică Viva la Vidra lansată, după „5GANG: Un altfel de Crăciun” (2019) și „Miami Bici” (2020). Alături de Selly, filmul îi are în distribuție pe BRomania (Matei Dima, care e şi producător) Dorian Popa, fraţii Munteanu, Angel Popescu (foarte cunoscut după rolul de la Mondenii) şi, bineînţeles, membrii trupei 5Gang – Gami, Dia şi Mădălin. De altfel, filmul este şi prezentat ca ultimul proiect al trupei 5Gang, care s-a destrămat. Noul film este scris şi regizat de Valentin Dobrogeanu (Rezumatul Zilei şi fost 10Lucruri). 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest