Ce sume încasează Theo Rose pentru un singur concert. Vedeta se laudă că nu mai ştie ce să facă cu banii

 

Theo Rose a uimit pe toată lumea cu talentul ei muzical la vârsta de doar 23 ani. Datorită felului incredibil în care arată, dar și a talentului cu care a fost înzestrată, artista a reușit să atragă zeci de mii de fani.

Mulți dintre aceștia nu s-au putut rezuma doar la experiența unor concerte, mulți dintre ei au invitat-o pe aceasta să le cânte la diferite evenimentele importante din viața lor. Cu toate acestea, tarifele cerute de cântăreață ajung la sume exorbitante.

Cei care își doresc ca celebra artistă să îi încânte cu calitățile sale vocale la evenimente trebuie să scoată din buzunare câteva mii de euro. Pentru o cântare de aproximativ 45 minute, fanii lui artistei trebuie să scoată din buzunare 4000 euro pentru a o avea  prezentă la evenimentul lor.

Cu toate că din muzică încasează sume uriașe de bani, Theo a mărturisit că nu face nimic cu banii pe care îi câștigă.

„Eu pe părinții mei nu i-am lăsat niciodată să se bage, am semnat contracte de capul meu, după ce am făcut 18 ani. Mai și scria că trebuia să consult un avocat și eu nu consultasem pe nimeni. Pentru mine, ce se întâmplă muzical, e gratuit cumva. Sunt convinsă că e vorba de business. Și eu fac bani, mulțumesc lui Dumnezeu că îmi permit lucruri la care înainte doar visam, dar nu-mi pasă de partea asta de business și de bani. Am bani strânși și nu fac nimic cu ei. ‘Lasă că e pandemie, ce să faci’. De ce să investesc dacă nu sunt afaceristă. Eu acum sunt cântăreață, nu știu să fac afaceri”, a spus artista într-un podcast.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest