Ce trebuie să știți despre cumpărarea mărimilor mari de pantofi pentru femei (P)

 

Cei născuți cu picioare mari întâmpină probleme în alegerea pantofilor, ca și cei cu picioare prea mici. Purtarea unui 43 sau 45, pentru multe femei, poate fi o adevărată problemă; indiferent de alegerea dvs., există întotdeauna riscul de a arăta ca un clovn, ca să nu mai vorbim de dificultățile de a găsi cei mai potriviți pantofi de damă în toate magazinele din orașul dvs., deoarece nu toate au la dispoziție mărimi mai mari.

Iată cele mai frecvente probleme cu care se confruntă cei care au piciorul prea mare:

Trebuie să evitați pantofii ascuțiți: nu lăsați niciodată piciorul să fie și mai lung și mai vizibil decât ceea ce este deja.

Speranța, acum eșuată, de a crește până la 1,90 metri: când erați copil, rudele, uitându-se la picioarele tale mari, spuneau în cor că ați fi crescut peste măsură, având în vedere mărimea picioarelor dvs.? Cei mai mulți dintre noi încă așteaptă să se trezească într-o dimineață cu 30-40 de centimetri în plus.

Nemulțumirea generală de fiecare dată când plecați de la magazin cu mâna goală: ați fost vreodată nevoit să vă mulțumiți cu o pereche de pantofi casual de damă care este cu o mărime sau două mai mare decât piciorul dumneavoastră? Dimpotrivă, sunt mai multe momente în care vreți să tăiați vârful pantofului pentru ca piciorul dvs. să se potrivească mai bine.

Pantofii cu mărimea 45, să recunoaștem, nu sunt atrăgători: par largi și de multe ori vă întrebați dacă piciorul dvs. este într-adevăr atât de mare sau dacă nu cumva au greșit cifrele. Dar, din păcate, piciorul dvs. este atât de mare.

Obligația de a căuta pantofi doar în magazinele fizice: cine a văzut vreodată o pereche de pantofi de damă mărimea 44 pe internet? Cel mult, pentru cei norocoși, unele e-commerce ajung la 42, dar chiar și acest număr este foarte rar. O fabrică de încălțăminte oferă oferte specializate în mărimi pentru picioare mari. Toate modelele sunt create cu calitatea care se potrivește cel mai bine piciorului dumneavoastră, pentru orice ocazie.

Consumul de pantofi cu adevărat prea rapid: atunci când găsiți o pereche de pantofi de damă care vă place, este confortabilă și în același timp frumoasă, o veți purta până când talpa se va găuri, iar acest lucru se va întâmpla într-un timp scurt, deoarece veți purta doar acea pereche de pantofi de damă.

Trebuie să renunțați la pantalonii skinny: nu vreți ca acele picioare să iasă atât de mult în evidență din pantaloni și de pe corpul dvs.; v-ar răpi atenția de la corpul dvs. uluitor. Purtați blugi sau pantaloni evazați: dacă puneți mai multă țesătură în zona inferioară a corpului, veți echilibra dimensiunile piciorului cu cele ale gambei. Ați transpirat prea mult la sală pentru că o pereche de picioare prea mari te împiedică să vă puneți corpul în valoare.

Mersul pe tocuri devine o aventură nebunească: ca și cele care au picioarele prea mici, chiar și cele care găsesc un 44 în locul picioarelor trebuie să înfrunte bătăliile lor pentru a purta cu eleganță o pereche de pantofi de damă cu tocuri de 12 cm.

Admirați cu invidie toți acei adidași cu culori feminine: pentru femeile cu picioare mari, există numai pantofi cu culori și o formă masculină.

Obsesia picioarelor umflate: ce se întâmplă dacă vi se umflă picioarele? Mai ales în ultimele luni de sarcină, lungimea picioarelor și umflarea lor v-ar obliga să renunțați la orice tip de pantof, dar ar fi undă verde pentru orice tip și culoare de papuci.

În valiză, pantofii ocupă prea mult spațiu: să vă gândiți la ținutele pentru diverse ocazii ni se pare deja un efort important... dar v-ați gândit că pantofii dvs. vor ocupa singuri jumătate din valiză?

Degetul mic, mereu lăsat de capul lui: ați găsit vreodată o pereche de sandale care să conțină tot piciorul fără să lase degetul mic să alunece în dreapta și în stânga? Sau o pereche de sandale care să nu vă lase toate degetele în contact direct cu asfaltul?

Blestemul ciorapului cu mărime unică: ca și pentru prietenii noștri cu picioare prea mici, și noi, cu un picior mare, am vrea să știm cum o șosetă de mărime 41-44 poate să încapă la o 44 fără să fie prea strâmtă și fără să aibă călcâiul bombat chiar în mijlocul piciorului.

Obligația de a cumpăra doar de la secțiunea pentru bărbați: să recunoaștem, câte dintre noi și-ar dori o pereche de pantofi de dama frumoși în culori feminine? Dar nu, pentru că suntem condamnate să alegem doar de la raionul pentru bărbați, cu riscul de a fi nevoiți să combinăm o pereche de pantofi albastru-portocaliu cu o fustă din tulle;

Urcarea scărilor pe vârfuri: câți, cel puțin o dată în viață, au fost nevoiți să meargă pe scări doar cu vârful piciorului? Cauza tuturor acestor situații o reprezintă treptele prea scurte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest