Ce va face Daniel Nabo cu cei 30.000 de euro câștigați la Chefi fără limite! „De toți!”

 

După două ore în care s-a gătit la foc continuu, seara a culminat cu înmânarea trofeului lui chef Sorin Bontea și a cecului de 30.000 de euro lui Daniel Jumuga (Nabo) de către Irina Fodor.

 

După 10 etape în care a luptat în condiții spartane, Daniel Jumuga (Nabo) și-a adjudecat marele premiu într-o finală plină de suspans și emoție. Finaliștii Daniel Jumuga (Nobo), Laura Eremia și Istvan Kozocsa nu au fost singuri, ci au avut alături alte mâini de fier, care au ajuns până în finală și au demonstrat că fiecare dintre ei pot fi câștigători: Daniela Andronie Rădulescu (doamna colonel), Mariana Tarbuc (Primărița), dorite foarte mult de concurenți în echipa de finală, Tanya Povenskaya și Iman Abushov, iubiți de toți și Francisc Șandor și Daniel Iulian Tudor (Ken) apreciați de finaliști.

 

Daniel Nobo a reușit să uimească pe toată lumea cu abilitățile sale uimitoare în ceea ce privește gastronomia, inclusiv pe localnici. Lui Daniel Nobo mentor i-a fost nimeni altul decât Sorin Bontea. De data aceasta, ceilalți doi chefi, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, au fost nevoiți să facă un pas în spate și să îi aplaude pe cei doi. Concurentul din echipa verde a avut parte de un succes răsunător încă din primele ediții ale emisiunii Chefi fără limite. Daniel Jumuga, pe numele lui real, a reușit să surprindă de fiecare dată, cu orice a pus în farfurie.

 

Marele câștigător a stabilit și destinația banilor. Cu cei 30.000 de euro își va plăti toate datoriile pe care le-a acumulat în timpul pandemiei, iar banii ce-I vor mai rămâne vor fi destinați soției pentru ieșirile în oraș, subliniind că fără aceasta nu ar fi ajuns să participe la Chefi fără limite.

 

"E greu pentru cineva care a muncit atât de mult să ajungă până aici, este greu să realizeze că jocul s-a terminat şi plus de asta, nu numai că s-a terminat, dar că a mai şi câştigat. Nu am câştigat în viaţa mea nimic. Nu mă aşteptam să câştig acum ceva. Primul lucru pe care o să-l fac este să-mi plătesc din datorii. Cele pe care le-am acumulat anul trecut din cauza pandemiei şi cu restul cred că o să-mi scot soţia în oraş. De toţi. Pentru că ea m-a înscris aici", a declarat Daniel Nobo.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest