Ce veste de blană merită să cumperi în 2022: s-au anunțat trendurile anului (p)

 

Atemporale, așa sunt clasicele veste de blană care se regăsesc în gaderoba iubitoarelor de frumos. Moda anului 2022 le readuce în prim plan, redevenind piese de bază pentru outfituri remarcabile.

Și dacă ești adepta stilului casual, și dacă îți place să te îmbraci mai elegant, vestele de blană te vor ajuta să compui acele ținute care să te scoată din anonimat în absolut orice context. Ce veste de blana să cumperi în 2022? Iată care sunt modelele populare în această perioada și în ce merită să investești!

1.     Vesta din blană naturală de vulpe, o piesă cheie și în 2022

Vesta din blană naturală de vulpe nu se va demoda niciodată, ne demonstrează tendințele din modă ale ultimelor zeci de ani. Această piesă vine la pachet cu toate avantajele, atât de ordin funcțional, cât și estetic, și este alegerea perfectă pentru gaderoba ta. O găsești într-o mare varietate de modele și de culori, având la dispoziție suficientă diversitate pentru a alege lungimea, volumul și forma ideală pentru tine. Un model la modă în acest an este croit din blana de vulpe argintie și este prevăzut cu un sistem de închidere format din clipsuri și nasture. Vesta este realizată din bucăți din blană naturală achiziționată de la cele mai mari burse de piei din lume în atelierul propriu al Casei de Blănuri MG.

2.    Vesta din blană de nurcă, o piesă fără concurent la capitolul „rezistență”

La fel de fermecătoare, vesta din blană de nurcă este o alegere excelentă. La capitolul „rezistență” mai ales, înscrie toate punctele, fiind o achiziție foarte durabilă. Dacă vrei să investești într-o haină din blană naturală de lux, pe care să o lași moștenire următoarelor generații, vesta din blană naturală de nurcă este o opțiune potrivită. Dar nu numai atunci! Pentru că te poți bucura de toate calitățile unei piese de excepție, investind în acest articol vestimentar. Asigură nivelul optim de confort termic, se regăsește într-o gamă variată de culori, dar și de modele. Dacă, totuși, în ciuda diversității de pe piață, nu găsești modelul ideal pentru ține, îl poți personaliza sau concepe de la 0 la Casa de Blănuri MG.

3.    Vesta din blană de miel tibetan, o piesă care te va scoate din anonimat în 2022

Ultimii doi ani ne-au învățat să purtăm mai mult haine de casă, treninguri și alte piese confortabile, dar care nu ne evidențiază nicicum personalitatea și stilul vestimentar, nu mai spunem de feminitate. Așa că este momentul perfect să ieși din această rutină și să te faci remarcată prin ținute de excepție, care te fac să te simți bine și să atragi toate privirile. Dacă non-conformismul te definește, merită să ai în gaderoba ta o vestă din blană naturală de miel tibetan, pe care o poți combina în cele mai îndrăznețe ținute. Optează pentru un model multicolor și vei reuși să te evidențiezi în absolut orice context, prin asortarea inspirată. Vesta de blană de miel tibetan de la Casa de Blănuri MG este foarte populară.

Cauți o blană perfectă pentru ține? La Casa de Blănuri MG ai zeci de modele din care să alegi

Blana perfectă există și se găsește în unul dintre cele mai populare, mai vechi și mai de încredere medii de achiziție. Este vorba despre Casa de Blănuri MG, magazinul de lux înființat încă din anul 1939.

 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest