Cea mai frumoasă declarație de dragoste de la Asia Express: „Mă faci să mă simt o femeie împlinită și fericită!”

 

Declarația de iubire a Elwirei pentru Mihai Petre i-a impresionat pe toți concurenții de la Asia Express – Drumul Împăraților.

 

Concurenții ajunși în Israel și-au citit scrisorile pentru colegii de echipă, unde au izbucnit în plâns. Elwira i-a scris o scrisoare emoționantă lui Mihai Petre, în care atât concurenții, cât și Irina Fodor, s-au emoționat și au izbucnit în lacrimi. Lacrimile și declarațiile de dragoste au curs în prima zi din Israel, mai ales în cuplul format din Mihai Petre și Elwira

 

„Niciodată nu m-am gândit că asta este aventura vieții noastre, niciodată nu m-am gândit că relația noastra poate să fie și mai puternică. Timpul pe care l-am petrecut aici mi-a arătat că suntem uniți. Nu aș accepta aventura asta cu altcineva. Tu ești motorul meu, tu îmi dai siguranță. Putere de a lupta mai departe. Tu ești motivația mea, în brațele tale mă simt în siguranță. Îmi faci fiecare zi să fie mai bună.  Îmi este foarte greu fără tine, de 20 de ani te iubesc și mă simt norocoasă că te-am găsit atât de departe în România. Sunt sigură că împreună putem muta munții, fără tine nu aș rezista. Mă faci să mă simt o femeie împlinită și fericită. Dacă tu o să trăiești 100 de ani, eu vreau să trăiesc cu o zi mai puțin pentru că nu pot trăi fără tine”, a spus Elwira Petre, în lacrimi, la Asia Express.

 

Mihai Petre a reacționat astfel: ''Tot ce a descris ea acolo era o sintează a unei vieți, pentru că ce mai mare parte din viața noastră și cele mai mari realizăro le-am avut împreună. Nu suport să o văd plângând, mă termină emoțional, orice moment în care simt că Elwira este într-o situație mai grea sau când îmi amintesc de copii. Asta este un punct sensibil pentru mine și nu-mi vine să cred că nu pot să stăpânesc''.

 

Nu doar Mihai Petre a fost marcat de scrisoarea de iubire a soției sale, ci și alți competitori din Asia Express. Spre exemplu, Emi a zis: ''La scrisoarea Elwirei nu am putut să mă abțin. M-a emoționat foarte tare, în primul rând m-a emoționat ea, felul în care a citit-o, a demonstrat că era exact ceea ce simte ea, cuvânt cu cuvânt, și felul în care îl vede pe Mihai și relația asta de dragoste, și tot ceea ce este între m-a făcut să ma emoționez''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest